Καταπολέμηση Τρωκτικών

Τρωκτικά

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ίσως τα πιο επικίνδυνα παράσιτα. Τρέφονται από τρόφιμα που προορίζονται για δική μας κατανάλωση, μασούν και ξύνουν έπιπλα και άλλα ξύλινα αντικείμενα και δημιουργούν φωλιές – αποικίες μέσα στο σπίτι ή στην αυλή μας. 

Η ύπαρξη περιττωμάτων, τρύπες με ίχνη από δαγκώματα ή γρατζουνιές, μασημένες συσκευασίες τροφίμων και ήχοι τρεξίματος και γρατζουνιών μέσα σε τοίχους και στο ταβάνι είναι ισχυρές ενδείξεις παρουσίας τρωκτικών. Σ ’αυτή την περίπτωση η αντιμετώπισή τους από κάποιον ειδικό με γνώσεις και εμπειρία στις μυοκτονίες είναι απαραίτητη. Πρόβλημα με τρωκτικά που δεν αντιμετωπίζεται ή που αντιμετωπίζεται λανθασμένα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές στην περιουσία σας. Ο σημαντικότερος κίνδυνος από την παρουσία τρωκτικών στο χώρο σας είναι ότι είναι σημαντικοί φορείς πολύ σοβαρών μολυσματικών ασθενειών, όπως τύφο, σαλμονέλα, λεπτοσπείρωση και νόσο του lyme.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν τα τρωκτικά παραμένουν ανενόχλητα σε έναν χώρο θα δημιουργήσουν φωλιές και θα πολλαπλασιαστούν με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό.

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα και εγκεκριμένα προϊόντα μυοκτονίας. Οι επιθεωρήσεις και οι εφαρμογές γίνονται μόνο από αδειούχο έμπειρο γεωπόνο. Τηρώντας όλες τις προφυλάξεις, χωρίς κανέναν κίνδυνο για εσάς, τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας απαλλάξουν από την παρουσία ποντικών και αρουραίων άμεσα και με ασφάλεια

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θα θελαμε να ακουσουμε νεα σας
Ενδιαφέρομαι για